تاریخ انتشار : سه شنبه 22 خرداد 1403 - 15:35
34 بازدید
کد خبر : 4166

مدیرعامل شرکت گاز استان خبر داد:

الناز طاهری

۱۰۰درصد از شهرها و ۹۹.۲۲ درصد از روستاهای استان آذربایجان شرقی تحت پوشش گاز قرار دارند

۱۰۰درصد از شهرها و ۹۹.۲۲ درصد از روستاهای استان آذربایجان شرقی تحت پوشش گاز قرار دارند

  نادر کمالی مدیرعامل شرکت گاز استان روز سه شنبه در آخرین جلسه نشست رسانه‌ای رسم خدمت، اظهار کرد: بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مشترک و بیش از ۲میلیون خانوار شهری و روستایی از نعمت گاز در استان بهره مند هستند.   مدیرعامل شرکت گاز استان افزود: ۱۰۰درصد از شهرهای استان و ۹۹.۲۲

 

نادر کمالی مدیرعامل شرکت گاز استان روز سه شنبه در آخرین جلسه نشست رسانه‌ای رسم خدمت، اظهار کرد: بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مشترک و بیش از ۲میلیون خانوار شهری و روستایی از نعمت گاز در استان بهره مند هستند.

 

مدیرعامل شرکت گاز استان افزود: ۱۰۰درصد از شهرهای استان و ۹۹.۲۲ درصد از روستاهای استان تحت پوشش گاز قرار دارند و عملیات گازرسانی در تعدادی از روستاهای باقیمانده نیز تداوم دارد.

 

کمالی با بیان این‌که آذربایجان شرقی رتبه چهارم گازرسانی را در سطح کشور دارد، اظهار کرد: دولت سیزدهم حتی گازرسانی به روستاهای دورافتاده و صعب العبور را نیز عملیاتی کرده و حتی یکی از روستاهای شهرستان میانه که در جوار سد شهریار قرار داشت و امکان گازرسانی از استان ما وجود نداشت، از طریق استان اردبیل حدود ۱۴.۵کیلومتر لوله گذاری از مسیر صعب العبور انجام شد.

 

وی از ارتقای سهم گاز صنایع استان خبر داد و افزود: اکنون تعداد ۲۱۶ پروژه گازی با بیش از ۴۶۰ هزار میلیارد ریال در سطح استان در حال اجرا است.

 

مدیرعامل شرکت گاز استان با بیان این‌که از حدود ۱۴۶ هزار مشترک گاز استان که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد هستند، هزینه‌ای از سوی شرکت گاز دریافت نمی‌شود، گفت: یکی از اولویت‌های ما تقویت زیرساخت‌هاست و در این راستا خطوط انتقال و تغذیه گاز در شهرستان‌های مختلف استان تقویت می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی ادامه داد: نیروگاه دوم بناب با نام سهند ۲ به زودی راه اندازی می‌شود که پایه سوخت دوم آن گازوئیل و مصرف آب بسیار کمتر است.

 

وی ادامه داد: شرکت گاز آماده بهینه سازی موتورخانه‌ تمامی ادارات و مراکز بزرگ مسکونی است و در این راستا یکهزار و ۱۰۰ موتورخانه بهینه سازی شده و ۲۱ درصد مصرف گاز کاهش یافته است.

 

وی با اشاره به مشکل مازوت سازی نیروگاه تبریز در زمستان، گفت: نیروگاه تبریز یک نیروگاه قدیمی است و اگر بخواهیم برق در زمستان تولید کنیم، به خاطر ناترازی تولید و مصرف گاز مجبور به مازوت سوزی در این نیروگاه هستیم.

 

کمالی ادامه داد: تنها راه برون رفت از این مشکل، احداث نیروگاه جدید یا توانمندسازی نیروگاه فعلی است که توانمندسازی آن نیز هزینه بالایی می‌طلبد.

 

احمد طهماسبی، قائم مقام شرکت پتروشیمی تبریز نیز در این نشست اظهار کرد: شرکت پتروشیمی تبریز دارای پنج ناحیه با انواع واحدها است.

 

طهماسبی با اشاره به تولید انواع محصولات پتروشیمی چون پروپیلن، اتیلن و پلی استایرن‌ در این مجتمع، ادامه داد: پلی استایرن‌ها محصولات ارزنده‌ای محوسب می شوند که اغلب این محصول مصرفی در کشور در تبریز تولید می‌شود.

قائم مقام شرکت پتروشیمی تبریز خاطرنشان کرد: یکی از بزرگترین کارهای دولت سیزدهم در پتروشیمی تبریز، برداشت چهار برابری اتیلن از خط لوله اتیلن این مجتمع است که ارزش افزوده بالایی برای مجتمع دارد.

طهماسبی افزود: ایجاد ۱۱۰ هکتار فضای سبز در داخل مجتمع پتروشیمی، پوشش گذاری حوضچه‌های باز و استفاده از پساب شهری تصفیه خانه تبریز از جمله اقدامات زیست محیطی این مجتمع است.

قائم مقام شرکت پتروشیمی تبریز اعلام کرد: شرکت پتروشیمی تبریز با ۲هزار و ۶۰۰ نفر نیرو، سالانه نزدیک به ۴۰۰ هزار تن تولید و به کشورهای اروپای شرقی، ترکیه، ارمنستان، روسیه و چین صادر می‌کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

فرهنگی

اخبار سیاسی