به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، صابر پرنیان صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: این تعداد زیست بوم با پیشگامی صنایع دانش بنیان استان و با محوریت الکترونیک، فولاد، قطعات خودرو، چرم، داروسازی و پتروپالایش که جزء مهمترین رشته صنایع استان محسوب می شوند؛ تدوین شد.
وی افزود: شناسایی حوزه های اولویت دار توسعه فناوری با معیارهایی از قبیل استراتژیک بودن فناوری، پتانسیل بالای توسعه فناوری، امکان صادرات، جذابیت بالای اقتصادی نظیر کاهش چشمگیر ارزبری از جمله اهداف تدوین زیست بومهای یادشده است.
پرنیان با بیان اینکه در مراحل نهایی ایجاد هر زیست بوم منجر به حل مسئله میشود؛ اضافه کرد: هر زیست بوم می تواند زمینه فعالیت صنایع همسو با خود را به حرکت درآورد.
وی اظهار داشت: در این میان دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی، صندوهای مالی و بانکها و انجمنها و تشکلهای تخصصی از جمله سازمانهای همکار با زیست بومها هستند.
رئیس سازمان صمت استان گفت: زیست بوم فناوری و نوآوری یکی از ارکان اقتصاد دانش بنیان در جوامع توسعه یافته امروزی است و ارتقا توان فناورانه صنایع تولیدی استان و افزایش تعداد آنها از جمله برنامههای این سازمان است.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰